Baalbek Şehri

Gizemli Balbek Şehri

Kafaları karıştıran bir şehir daha. Lübnan 'daki Balbek şehri. 20 metreden daha büyük taşlarında kullanıldığı bu antik şehir Roma imparatorluğundanda eski. Hatta Sümerlilerin bilgilerine göre bile burası antik bir şehirdi o zamanlar. Taşların büyüklüğünü göstermek amacyla 2 kişi yapıların arasında dikiliyor. Bugün kimse burasını kimlerin yaptığını ,nasıl yaptığını ,ne amaçla ve ne zaman yaptığını bilemiyor. Modern bilim ise Baalbek 'i görmezlikten gelmeye devam ediyor.





Baalbek, ince hesaplarla 800 ton ağırlığındaki blokları kaldıracak bilgiye ve teknolojiye sahip bilinmeyen bir kültüre ev sahipliği yaptı.Bütün bu işler ilkel bir teknolojiyle yapılabilirmi?
Bir çok kereler uzay gemilerinin indiği yer olarak açıklanmaya çalışılan Lübnan- Baalbek’teki olağanüstü taş yapılar dikkati çekmektedir. 3 blok taş o kadar büyükki ağırlığı yaklaşık 800 tondur. Buranın yakınındaki bir yerde ise daha büyük taş blok dikilmiştir.Bunun uzunluğu 23 metredir.Alan Alford’a göre bu taş bloku dikebilmek için 40.000 kişiye ihtiyaç vardır.




Ne kadar inanılmaz görünsede, bazılarına göre eski uygarlıklar sadece elektriği değil, anti-yerçekimi ve levitasyon tekniklerini biliyorlardı.Bu teori buradaki taş yapıları ve Mısır Piramitlerinin yapılışını açıklayabilir.Robert Charroux “100 bin yıl sonraki bilinmeyen geçmiş” adlı kitabında şöyle demektedir.” Başka gezegenlerden dünyamıza ziyaretçilerin geldiği, bunların yüksek bilim bilgisi , yerçekimine karşı koyma teknikleri, levitasyon ve parapsikoloji getirdikleri ve zamanla bu bilgilerin kaybolduğu veya gizli tutulduğu düşüncesi o kadar inanılmaz değil ve gelecekte bu inanılmazlığını dahada kaybedecektir.”




Eğer mantıklı düşünürsek vede uzaylıların varlığını kabul edersek, uzaygemilerinin anti-yerçekimi (anti-gravity) ile yol aldığını söylemek zor olmaz.NASA ve diğer özel kuruluşların büyük paralar ve enerji sarfederek anti-yerçekimi konusunu araştırdıklarınıda hemen belirtelim.Acaba NASA bizim bilmediğimiz bazı şeyleri mi biliyor?





Google Plus ile Paylaş

Hakkımda gizemekib

Kısa hakkımda yazınızı, panelde bu satırı aratarak buraya yazabilirsiniz.
    Blogger Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder